Familiebedrijf Gepassioneerd door mechaniek & metaal

Familiebedrijf

Parmentier Mechanical Service werd opgericht in 2009 door Kurt Parmentier, na jarenlange ervaring in verschillende bedrijven als mecanicien & technicus. Daar stond Kurt in  voor het onderhoud & beheer van verschillende technische installaties & machineparken.
De passie om zelf te ondernemen was groot en zo werd Parmentier Mechanical Service opgericht.

Die passie gaf hij door aan zijn zoon Jens: in 2015 vervoegde Jens Parmentier PMS als mede-zaakvoerder en voegde daardoor heel wat kennis toe rond het gebruik van  metaal. Zo kon Parmentier Mechanical Service zijn diensten uitbreiden van onderhoud & beheer naar het ontwikkelen van op-maat-gemaakte constructies & metaal- en plaatwerk op maat.

Naast het herstellen van machines, zorgt PMS er ook voor dat machines industrieel gereinigd kunnen worden én tegelijkertijd blijven draaien door het gebruik van droogijsstralen.

Polyvalente hulp in de mechanische wereld

Onze missie is om veelzijdige ondersteuning te bieden op alle gebieden binnen de mechanische wereld. 

We streven ernaar onze klanten op de best mogelijke manier te helpen bij de verschillende uitdagingen die ze tegenkomen.
Onze focus ligt op het leveren van kwaliteit en service, terwijl we voortdurend onze diensten blijven verbeteren. 

Dit bereiken we door gebruik te maken van geavanceerde machines en voortdurend bij te blijven leren. Onze uitgebreide ervaring en bewezen staat van dienst, volgens vele tevreden klanten, motiveert ons om met enthousiasme en plezier voort te zetten wat we doen.

Zowel industrieel als particulier

Onze uitgebreide dienstverlening strekt zich uit naar zowel particuliere klanten als industriële bedrijven.

Werkwijze

We hanteren een gestroomlijnde aanpak: we plannen een bezoek ter plaatse om de situatie te beoordelen, het opstellen van een offerte op maat indien gewenst, en ten slotte, het zorgvuldig leveren en/of plaatsen van de benodigde materialen en apparatuur. Met deze efficiënte werkwijze streven we ernaar om aan al uw specifieke behoeften te voldoen en uw tevredenheid te garanderen.
Over ons 1
Scroll naar boven